• Tahuna Tahuna Fiets- En Outdoor-navigatiesysteem Teasi One4 Presentatieverpakking,
Teasi One 4: uitpakken, inschakelen, beginnen en plezier hebben

De Teasi One 4 beschikt over 4 profielen, fietsen, wandelen, varen en skieën. De kaart van Europa is voor geïnstalleerd en kan gratis uitgebreid en ge-update worden. Dankzij de 800 MHz Mstar processor is de Teasi One 4 weer sneller dan zijn voorganger en ook het werkgeheugen is vergroot. De fietssteun is standaard al meegeleverd en opladen gaat via de USB kabel.

Een goed ontworpen menustructuur en een eenvoudig vormgegeven interface maken de Teasi One 4 een eenvoudig te gebruiken navigatiesysteem voor buiten. Geen ingewikkelde en tijdrovende installatie van het toestel - de Teasi One 4 is volledig operationeel direct uit de doos.

De Teasi One 4 combineert 4 profielen in 1 apparaat: fietsen, wandelen, ski & boot. Vertel je Teasi One 4 wat je wilt gaan doen – hij laat je zien waar je heen moet gaan: dankzij intelligente routering leidt de Teasi One 4 je op het pad dat is het beste is voor je gekozen activiteit.
Of dat nu fietsen, wandelen, skiën of peddelen is, de Teasi One 4 berekent de meest geschikte route voor de betreffende activiteit. Dus je hoeft niet langs onverharde paden en van kuil naar kuil met je kostbare racefiets en je krijgt voldoende actie dwars door het land met de mountainbike.

Vind je eigen route!

Voer je bestemming in op drie verschillende manieren: door het invoeren van een adres, als een punt direct op de kaart of via coördinaten. Heb je een uurtje over en wil je 10 kilometer fietsen? Wil je genoeg calorieën verbranden voor een pizza of een ijsje? De Teasi One 4 stelt een route voor precies volgens jouw wensen.

Blijf op de hoogte

Neem je fietstocht op met behulp van de tripcomputer. De Teasi One 4 heeft ook een elektronisch GPS-kompas, zodat je nooit de oriëntatie kwijt raakt. Verder geeft de Teasi One 4 uitgebreide informatie over de afstand, snelheid, stijgingspercentage, hoogte, calorieverbruik en nog veel meer.

Teasi One 4De perfecte trainingspartner

Dankzij de snellere Bluetooth® 4.0-verbinding kan de Teasi One 4 Bluetooth worden aangesloten op externe sensoren, zoals hartslag- of snelheid- en cadanssensoren en de overgedragen gegevens worden weergegeven op het apparaat. Op het 8,8 cm (3,5 ") transflective touch display van de Teasi One 4 kun je alles wat je nodig hebt in één oogopslag zien. De Teasi One 4 is bestendig tegen een regenbui tijdens je fietstocht, hij heeft een spatwaterdichte behuizing (IPX5), dus maak je geen zorgen! De Teasi One 4 is voorzien van een sterke 2.650mAh batterij die tot 12 uur meegaat, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik.

Kaartmateriaal en Tahuna

De Teasi One 4 heeft de landen van Europa voorgeïnstalleerd. Via Tahuna kun je deze kaarten updaten en uitbreiden. Je blijft dus altijd up-to-date - eenvoudig en gratis.
De volgende vakantie is gepland en je wilt daar wandelen of dat zelfs combineren met een fietstocht? Gebruik dan ook hiervoor de Tahuna softwarel. Je kunt je eigen routes uitzetten of routes van andere gebruiken en deze in het toestel laden.
Via Tahunal heb je de beschikking over routes van andere gebruikers, zoals routes van bikemap.net, wandermap.net, GPSies of RouteYou.
Je kunt zelfs je eigen routes en ervaringen over bijvoorbeeld je vakantie uploaden via Tahuna (met foto's, teksten en POI's) zodat ze te downloaden zijn voor andere gebruikers.

Functies:

Speciale outdoor-navigatie software (OSM-kaarten onboard)
Turn-by-Turn navigatie met kaart en pijl ook op land-, bus- en wandelwegen
Afslagaanduiding met overschakeling van tripcomputer naar kaart
Herberekening van route bij verkeerde afslag
Geïntegreerde, uitgebreide tripcomputer incl. GPS-kompas (alle belangrijke gegevens incl. grafische route, hoogte- en snelheidsprofiel)
Bluetooth 4.0 BLE ter verbinding met sensoren
Gedetailleerde track-recorder
TEASI TOUR: je doelen zoals in de reisgids? Maak en deel je routes met POIs incl. beschijving en foto's van de route
Export / import van GPX-routes
2 User-modi: Basic Mode (normale, volledige menutoegang) en Easy Mode (gereduceerde menu's)
Meerdere profielen opslaan (voetganger, mountainbike, stad- of racefiets)
Profielafhankelijke routing (bijv. trappen voor voetgangers of geen onverharde weg voor racefietsen)
Fitnessfunctie: routeplanning afhankelijk van tijd, afstand en calorieën
Community-upload (bijv. bikemap.net e.a.)
Aanvraag om geheugen vrij te maken (als er bijv. te weinig geheugen over is voor de huidige acties)
Opslag van de 5 laatste actieve routes

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tahuna Tahuna Fiets- En Outdoor-navigatiesysteem Teasi One4 Presentatieverpakking,

  • Merk: Tahuna
  • Model: TAHUNA fiets- en outdoor-navigatiesysteem Teasi One4 Presentatie
  • Barcode: 4062620000064
    -
  • €199,95


Tags: Tahuna Tahuna Fiets- En Outdoor-navigatiesysteem Teasi One4 Presentatieverpakking, , TAHUNA fiets- en outdoor-navigatiesysteem Teasi One4 Presentatie, Onderdelen en Accessoires