• Over ons

Al sinds 2010 kan u bij Pro Bikes Buysen terecht voor verkoop van een uitgebreid gamma topfietsen van oa Riese & Müller, Klever, Orbea, Batavus, Giant, Norta, Qwic, Sensa, Basso, etc. Wij focussen ons op eerlijk advies, correcte prijzen en een goede service.

In ons filiaal te Nieuwmoer vindt u een uitgebreid gamma aan stadsfietsen, e-bikes en speed pedelecs. Ook de sportieve fietser komt hier aan zijn trekken met racefietsen en mountainbikes van Giant, Sensa en Orbea.

In Nieuwmoer kan u ook terecht voor het onderhoud van en herstellingen aan alle soorten en merken van fietsen. Hiervoor zorgt ons gemotiveerd en ervaren team onder leiding van Robert.

In onze winkel te Kalmthout focussen wij vooral op de recreatieve fietser. Daar vindt u dan ook een uitgebreid gamma aan stadsfietsen en e-bikes. Kleine herstellingen kunnen vaak ter plekke worden uitgevoerd, grotere herstellingen worden ’s avonds meegenomen naar onze werkplaats in Nieuwmoer.

Als extra specialisatie bouwen wij ook uw bestaande fiets om naar een echte E-bike, hierin hebben wij reeds een jarenlange ervaring.

Bent u geïnteresseerd in fietsleasing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Als u via één van onze leasepartners een samenwerking met ons aangaat zorgen wij er uiteraard voor dat u en uw werknemers van A tot Z begeleid worden, zowel bij het kiezen van een gepaste fiets als bij onderhoud en herstellingen door één van onze ervaren techniekers.

Wij werken samen met B2Bike, KBC Autolease, Team Cyclis, Alphabet, C-tec en Cycle Valley.