Orbea Myo

Personaliseer je fiets tot in de kleinste details

 Om iedereen de mogelijkheid te geven om zijn fiets volledig naar eigen wens aan te passen, heeft Orbea Myo ontwikkeld. Met Myo kan je je fiets tot in de kleinste details gaan customizen. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe het werkt.

1. Ga naar Orbea Myo

https://www.orbea.com/be-nl/myo

2. Kies je fiets en klik op customize

  In de kolom rechts kan je de afmontage van de fiets kiezen met de basisprijs.


3. Kies je kleuren en onderdelen

Hier begint het leuke gedeelte. Elk deeltje van je frame kan je een kleur naar keuze geven. Groen frame met rode vork en blauw logo? Het kan allemaal. Alles in het goud? Waarom niet?

Kies eerst de afwerking van de lak. Mat of glanzend.

Daarna kan je deeltje per deeltje je fiets gaan inkleuren, te beginnen bij het frame. Hierna volgen de vork en de logo’s.

Ook sommige onderdelen kan je nog aanpassen. Stuur, zadel en wielen kunnen in de meeste gevallen nog aangepast worden. Bij sommige modellen is er ook de optie voor een powermeter. Afhankelijk van de gekozen upgrades, wordt ook de prijs meteen aangepast.

Vervolgens kies je de framemaat. Hier krijg je ook meteen de verwachte leverdatum van je fiets te zien.

Om meteen de juiste afstelling van de fiets te bekomen, moeten volgende zaken nog doorgegeven worden: cranklengte, stuurbreedte en lengte van de zadelpen. Indien je dit niet weet, kan je voor advies steeds bij ons in de winkel terecht.

Nu rest er nog één belangrijk detail – misschien wel het allerbelangrijste – om je personalisatie volledig af te maken. Je naam! Deze komt boven op het frame, in de gewenste kleur.

Bekijk het resultaat, sla het ontwerp op en bestel je fiets!

Wanneer je op finish drukt, krijg je nogmaals een overzichtje van de fiets zoals je hem hebt samengesteld. Links onderaan kan je je ontwerp opslaan. Om de fiets te bestellen, kan je je ontwerp rechtstreeks naar ons sturen door te kiezen voor “send to my dealer”. Wanneer je dit doet, wordt de fiets rechtstreeks aan Pro Bikes Buysen geleverd, en maken wij deze voor jou rijklaar, zodat je zo snel mogelijk kan genieten van je nieuwe fiets!