• Mio Mio Fietsnavigatie Cyclo 405hc Europa Incl.hc
Maak kennis met uw ideale fietsgezel

Fietsen en verkennen

Stel je voor dat je door het Belgische platteland fietst of een bergetappe uit de Ronde van Frankrijk rijdt. Dan zou het toch geweldig zijn als u op een trouwe fietsgezel kon rekenen om je daarbij te begeleiden en ondersteunen? En dat is precies wat de Mio Cyclo 405 doet.
Met de complete kaart van Europa die gedurende de hele levensduur up-to-date blijft, kom je overal waar je heen wilt. Neem de fiets mee op vakantie en raak nooit meer de weg kwijt. Fiets de bekendste fietsroutes in Europa en houd tegelijkertijd je prestaties bij.

Ontworpen voor prestaties

Het is ontzettend frustrerend om te ontdekken dat het scherm van je nieuwe fietsnavigatie onleesbaar is als de zon schijnt. Daarom heeft de Mio Cyclo 405 een plat 4-inch aanraakscherm met antiglare waarvan je tijdens het fietsen probleemloos kaarten, aanwijzingen en statistieken kunt aflezen.
De nieuwe Mio Cyclo 405-gebruikersinterface is nu nog intuïtiever. Het systeem is zo gebruiksvriendelijk dat je binnen enkele minuten op de fiets zit, waarschijnlijk zonder de handleiding te hoeven raadplegen. En daarnaast krijg je alle prestatiegegevens en statistieken die je nodig hebt. De perfecte combinatie van eenvoud en functionaliteit.
De Mio Cyclo 405 HC is uitgerust met een geïntegreerde ANT+-sensor, ANT+-hartslagmonitor en snelheids- en cadanssensor, zodat je je eigen prestaties kunt controleren en bijhouden. Alle statistieken worden geregistreerd, zodat je ze later kunt bekijken en analyseren.

Verrassend leuke functies

De unieke 'Surprise-Me™'-functie laat je kiezen uit drie afzonderlijke routes op basis van tijd, afstand of bestemming. Het is de ideale manier om een nieuwe plek te verkennen of je trainingsritten een nieuwe impuls te geven.
Via een Bluetooth-verbinding met uw smartphone kunt u onderweg groepsberichten ontvangen vanuit de social media (WhatsApp, Twitter en Facebook).
Met de nieuwe lap functie kun je tijden vastleggen tussen locaties of voor ingestelde afstanden. De functie wordt eenvoudig geregeld met één van drie apparaattoetsen, waarmee je ook rechtstreeks gegevens kunt vastleggen.
Maak verbinding met MioShare en synchroniseer de ritten rechtstreeks met Strava™ om ze later te bekijken, te analyseren en met anderen te delen. Strava-segmenten, geschikt voor binnen- en buitentrainingen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Mio Mio Fietsnavigatie Cyclo 405hc Europa Incl.hc

  • Merk: Mio
  • Model: Mio Fietsnavigatie Cyclo 405HC Europa Incl.HC
  • Barcode: 4710887989560
    -
  • €369,99
  • €298,95


Tags: Mio Mio Fietsnavigatie Cyclo 405hc Europa Incl.hc, Mio Fietsnavigatie Cyclo 405HC Europa Incl.HC, Onderdelen en Accessoires  >  Computers, meters en navigatie > Navigatiesystemen