• Het grootste aanbod speed pedelecs in de regio

Het grootste aanbod speed pedelecs in de regioWist u dat Pro Bikes Buysen het grootste aanbod aan speed pedelecs heeft in de regio?
In onze winkel te Nieuwmoer kan u steeds de nieuwste modellen komen testen van Riese & Müller, Klever en Qwic.
U hoeft hiervoor zelfs geen afspraak te maken!
Voor wie op zoek is naar iets aparts, hebben wij de pedelecs van M1 Sporttechnik.

Hieronder enkele van onze favoriete modellen:


Riese & Müller Supercharger 

De Supercharger2. Mooier, sneller, verder.

Hoe ver uw doel ook is, de Supercharger2 brengt u waar u heen wilt. Of u nu dagelijks pendelt waarbij u de accu slechts af en toe oplaadt, lange tochten of spontane extra rondjes maakt: de Supercharger zorgt voor de grootst mogelijke vrijheid.Klever X-Speed


JE HOUDT VAN EEN MOOIE, SNELLE E-BIKE DIE HEERLIJK RIJDT. 

Dan is de Klever X Speed de e-bike die je zoekt. Want je vindt ook goede kwaliteit en stijl belangrijk, toch? En je bent er nu echt wel klaar mee om steeds weer in de file te staan voor maar 22 km naar je werk. En het lijkt erger te worden met die file..

De Klever X Speed high-speed e-bike is een droom. De 600W stille motor brengt je makkelijk naar 45 km/u. Het frame van de Klever X is echt stijf, en de 27.5 inch velgen met Super Moto X banden, geven je het rijgevoel van een "high performance road bike".

De 850W accu en de mogelijkheid om, in een speciale Ortlieb accutas, een tweede accu mee te kunnen nemen wanneer je deze nodig denkt te hebben, neemt je eventuele zorgen over het hebben van voldoende actieradius ook nog eens helemaal weg.


Klever B-Speed


De B Speed is ontworpen om snelheid en comfort samen te brengen op een manier die fietsers nog nooit hebben meegemaakt. De lage doorstap maakt het makkelijk om op en af te stappen, waardoor de B Speed ideaal is voor mensen die hun e-bike meerdere malen per dag rijden. 

De 600W motor zorgt ervoor dat je moeiteloos de ondersteunde 45 km/u haalt, terwijl de volledige vering en de rechte zitpositie je van een soepele en comfortabele rit verzekeren. 

De standaard 570 Wh accu houdt je rijdende tot 60 km bij één laadcyclus. 


Qwic RD11 Speed


Met de Performance RD11 Speed zijn snelheden haalbaar van 40-45km/h. Snelheid, design en sportiviteit maakt deze speedbike zeer geschikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer.

De achtermotor met krachtsensor gecombineerd met 11-versnellingen zorgen voor een sportief karakter.

Veiligheid is gewaarborgd door de hydraulische schijfremmen, claxon, zijspiegel, remlicht, zadelvering, voorvork en antislip pedalen.


Qwic MA11 Speed

De Performance MA11 Speed is een klasse apart in alle opzichten. Het is de meest complete speed pedelec op de markt.

De MA11 Speed is geassembleerd met fietsonderdelen van het hoogste kaliber. Door het gebruik van de Gates riemaandrijving en de Shimano 11-speed naafversnelling is deze e-bike stil en zeer onderhoudsvriendelijk. Hierin smelten alle technieken en innovaties van de afgelopen jaren samen. Een e-bike van de buitencategorie!

Voor een optimale gebruikservaring wordt sterk aangeraden om een 735 Wh accu te bestellen. Dankzij de grotere accucapaciteit komt er meer vermogen vrij, wat zorgt voor hogere snelheden en een groter bereik. 


M1 Sterzing

Op zoek naar de perfecte allround-fiets is er geen ontkomen aan de Sterzing.

Zonder compromis in harmonie met de natuur de elementen beleven en de snelheid voelen. Overal, op ieder moment.

Grenzeloos verre bergdalen, mooie trails, eindeloze bergpanorama’s én vloeiend beroepsverkeer.

De Sterzing is alle situaties de baas en geeft steeds de indruk het juiste vervoermiddel te zijn.

Door de klassiek-moderne kleur gaat u stijlvol op weg naar het werk, maar oogt de bike minstens zo sportief op adembenemende bergtrails.