Bedrijfsprofiel

Pro Bikes Buysen, waar kwaliteit, service en vakkennis hand in hand gaan met een correcte prijs.

In 2010 opgericht door Bart en Katleen Buysen, begonnen wij met een kleine werkplaats met beperkte voorraad aan nieuwe fietsen in Wildert.

Al heel snel werd duidelijk dat door de snelle groei van ons klantenbestand, deze locatie te weinig uitbreidingsmogelijkheden had.


Gelukkig vonden wij snel  een geknipt winkelpand in onze geboorteplaats Nieuwmoer – Kalmthout. In de voormalige supermarkt hebben we nu een showroom van 180m2 en een werkhuis van 20m2.

Hierdoor hebben we nu plaats om buiten een collectie E-Bikes, stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes, ook een breed gamma aan accessoires en onderdelen aan te bieden.


Sinds 2014 is ons team versterkt met gediplomeerd fietshersteller Robert Van Laerhoven, die verantwoordelijk is voor de werkplaats. Ondertussen bestaat ons team uit 5 enthousiaste medewerkers.

Onze ruime openingsuren, persoonlijke service, gedegen productkennis, eerlijke prijzen en ruim assortiment, zijn maar enkele van de redenen waarom wij een steeds groter aantal tevreden klanten hebben.


Op 1 maart 2019 is het dan tijd voor uitbreiding, dit met onze tweede vestiging aan de Pastoor Weytslaan 13 b1 te 2920 Kalmthout.

Hier hebben we in winkelcentrum de Beek in Kalmthout centrum een mooi hoekpand waar we het beste op vlak van elektrische fietsen en stadsfietsen kunnen aanbieden.


Wij zien u graag terug in 1 van onze vestigingen.